

MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUMS WEDNESDAY 14 JUNE 2017

THE GREAT NORTHERN HOTEL, PETERBOROUGH

AGENDA

MEETING STARTS WITHOUT COMPANY MEMBERS

10:00	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting, disclosure of interests	Chair/All	10mins
	2.	Notes and actions of last meeting held 24 March 2017(paper enclosed)	Chair/All	
10:10	3.	Papers Review Aim – For Forum members to identify topics to discuss with the Company - (papers to be viewed via SharePoint)	Chair/All	20mins
		 Papers (for information): 3.1 Chair's Update (paper enclosed) 3.2 CEO Update (paper enclosed) 3.3 Water Forums Expert Leads Updates (paper enclosed) (A) Diversity Workshop Notes (paper enclosed) (B) Programming Workshop Notes (paper enclosed) 3.4 Regulatory Update (paper enclosed) 3.5 Customer Engagement Update (paper enclosed) 		
10:30	4.	 Water Forums Communication Aim – for Forum's Author to explore how they can work together efficiently, and to agree position statements. 4.1 Company 2016/17 Performance (paper enclosed) 4.2 Statement on Company's 'Our Contribution' Report (paper enclosed) 4.3 Format and content of the Forums web page (verbal update) 	Sarah Young	30mins
11:00	5.	COMPANY MEMBERS JOIN THE MEETING – WELCOME AND INTRODUCTIONS		5mins
11:05	6.	Question time on papers (verbal update) Aim – For members to engage with the Company on their selected topics.	Chair	20mins
11:25	7.	Members' Update (verbal update) Aim – for the Forums to update the Company on their recent activities.	Chair	20mins
11:40	8.	Business Plan Update (paper enclosed) Aim – for members to understand the Company's Business Plan assurance reporting arrangements.	Chair	10mins
11:50	9.	Annual Performance Report Update (paper enclosed) Aim – for the Forums to raise any exceptional areas in the Company's 2016/17 'performance' and 'total contribution'.	Chair	10mins



12:00	10.	Tapped In – An Ofwat view on Customer Participation (<i>paper enclosed</i>) Aim – for Company and the Forums to understand customer participation in the light of Ofwat's recent Tapped in Report.	Joint	60mins
13:00		LUNCH		30mins
13:30	11.	Regulatory Finance (paper enclosed) Aim – For members to debate with the Company on regulatory finance.	Ceri Jones	1hr
14:30	12.	Meeting Review (Company people to leave the room) Members are also requested to complete survey.	Chair and independent members	30mins

15:00 CLOSE