

MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUMS FRIDAY 29 NOVEMBER 2019

PETERBOROUGH CATHEDRAL

AGENDA

10:00	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting disclosure of interests	Chair/all	5mins
10:05	2.	Notes and actions of last meeting held 11 September 2019 - for review and agreement of the meeting record (<i>paper enclosed</i>)	Chair/all	5mins
10:10	3.	Forum programme (paper enclosed)	Chair	5mins
10:15	4.	Sub-groups update: Nominations Committee, Inclusivity, Drinking Water Quality and Environment	Mary Coyle Richard Powell	5mins
10:20	5.	Members prepare for discussions with Company	Chair/all	40mins
11:00	6.	Company join the meeting - welcome and introductions followed by general company questions	Chair/all	30mins
11:30	7.	Getting Value from Innovation (paper enclosed)	Nigel Watson	45mins
12:15	8.	Community update (paper enclosed)	Louise Hunter	45mins
13:00		Lunch – ELT members leave after lunch		
13:30	9.	Customer Engagement workshop	Elaine Erskine	60mins
14:30	10.	Members meet in camera to review the meeting - Company members leave the meeting	Author/Chair/all	30mins

15:00 **MEETING CLOSE**

The following background information papers have been placed into the meeting folder in SharePoint:

- A. CEO update
- B. Regulatory update